Seriestart 2022 | Skagerak Arena

Det er et stolt øyeblikk når fire brødre fyller én og samme smartbenk - en Kitos Solaress.

Vi har kommet trygt tilbake fra en helmaks opplevelse i Skien! Stor takk til teamet, fam. Kitolano, ODDs BK, Fjuz Kommunikasjon og Thon Hotel Høyers for solid service og leveranse av tjenester. Hva er det beste? Dette er bare starten av vårt solenergi-eventyr! ☀️

Vi fikk med oss en real seriestart med Odd 2 - 0 Tromsø, hvor Patricks brødre spilte på hver sine lag. En fin erfaring i lag med promotering av smartbenkene ved Skagerak Arena. Dagen etterpå fulgte pressen opp, spesifikt Varden, VG og Telemarksavisa opp med presseoppslag. Ikke minst fikk vi videreutviklet firmaets arbeid omkring sosialt entreprenørskap gjennom Estlandshjelpen og shipping av containere med essensielt bistand til Ukraina, DR Kongo, Malawi m.fl. land i loopen. Hittil har det blitt sendt over 450 slike, med pappa John Kitolano i spissen. All respekt for slik viktig arbeid!

Sist, men ikke minst, dro nestleder og medgründer, Fredrik Asche Kaada, t/r Trondheim med tog for en mest mulig bærekraftig reise for å jobbe sammen med resten av teamet.

En nydelig PR-dekning av vår Kitos Solaress smartbenk v/Skagerak Arena under årets seriestart.